ÅBENT HUS: 3/11 KL. 13:00-15:00

Vogtervej 11, 2300 København S, Danmark
Vogtervej tager udgangspunkt i Atrium-huset. Huset er opført med facader i sort træbeklædning og med sin helt egen udvendige Atriumgård, som huset er bygget omkring.
 
Huset rummer 3 værelser, en entre, 1 soveværelse med walk-in og eget badeværelse med både bruser og badekar + 1 ekstra badeværelse.
 
Hertil et bryggers samt et stort køkkenalrum og stue i et rum. Alle rum støder op til Atriumgården, som er lukket med flotte glaspartier for at få et optimalt lysindfald på gangearealerne. Alt dette er bygget ind på kun 159 kvm.
 
Der er herudover ovenlys over dobbeltsengen og badekaret, hvorfra der er mulighed for at nyde den gode udsigt til himlen. Der er tilkøbt store foldedøre, som kan åbne op fra Atriumgården og helt ud til haven. Herudover en brændeovn og flotte egetræsplanker som gulv med egetræsfodlister.
 
Huset er, modsat vores andre modeller, bygget med ensidig taghældning, som i køkken-alrummet og i stuen har givet skrå lofter for mere rumlighed. Taget er monteret med solceller i kombinationen med fjernvarme for at få en super energisammesætning som supplement til alle vinduer.
 
Der er i alle rum, på nær badeværelset, mulighed for at gå ud i haven via en dør.
Vi ser flere og flere, som ønsker at bo godt, men på deres præmisser. At føre et sådant projekt ud i livet på egen hånd kræver stor erfaring, og uden det rette kendskab til byggeprocesser, opførelsesstyring og optegning af huset, bliver processen både omkostningstung og uoverskuelig. Det behøver dog ikke være sådan.
Vi er eksperter i arkitekttegnede huse, og har sat os for at hjælpe dig mod dit drømmehus. Vi sørger for at det eneste du skal er at drømme og fortælle, hvordan du gerne vil have tingene skal se ud, så ordner vi resten.

Priseksempel

Pris for dette hus eks. grund / bygget på din grund

3.202.250 inkl. moms

Skab dit eget unikke Atriumhus i samarbejde med Living House Copenhagen A/S. Placer hele ansvaret for byggeriet af dit drømmehus hos Living House Copenhagen A/S.

Alle priser inkl. moms.

Hent PDF

Tilmeld dig vores åbent hus