Living House

KLYNGEHUSE / RÆKKEHUSE

Husets elementer kan flyttes og placeres så huset bedst muligt passer til grunden, udsigtens og selvfølgelig Jeres særlige behov for rum, størrelse og indretning.

Har du en grund?

Ønsker du at udvikle og opføre gårdhavehuse, rækkehuse eller andre projekter? Living House Copenhagen A/S tilbyder udvikling og opførsel af større projekter. Projekterne opføres i Totalentreprise af Living House Copenhagen A/S i samarbejde med Moos A/S.

Pris

Projekternes udformning tager udgangspunkt i enten Funkis,- eller Atriumhusene. Begge huse kan tilrettes som rækkehuse, gårdhavehuse, dobbelthuse eller seniorboliger. Materialer og kvadratmeterpris tager udgangspunkt i enten Funkis,- eller Atriumhusene, som justeres ifølge det pågældende projekt.

Som eksempel på et projekt der er udviklet og under opførsel af Living House Copenhagen A/S er Gårdhavehuse i størrelse 127 og 147 kvm. Et samlet projekt på ca. 1.100 kvm. fordelt på 8 boliger.

Projektet opføres i Holbæk og udvikles i samarbejde med kunden Rishøjgård P/S.

Med udviklingen og opførelsen af 8 husprojekter (gårdhavehuse), har Living House Copenhagen mere end levet op til deres ry og vores forventninger. Kvalitet, ordholdenhed og ansvarlighed har været de gennemgående nøgleord i processen”. Vi ser frem til at gå i dialog om nye projekter på et senere tidspunkt.

Kvaliteten fremstod tydeligt ved 1 års gennemgangen, hvor vi konstaterede meget få mangler i husene - gennemsnittet lå omkostningen af mangler på kr. 884 pr. hus. Det opfattes som yderst tilfredsstillende hos os.

Henrik KrebsAdvokatfirmaet Krebs
Eksempler på indretning

Husk vi indretter huset sammen med Jer

Byg dit drømmehus med Living House Copenhagen

Kontakt os