GODT AT VIDE

Forventningsafstemning mellem LHC & Bygherre Publish

1

Professionel rådgiver

Det er en forudsætning at det er en professionel rådgiver, der assisterer bygherre under processen. Såfremt der under byggeriet opstår spørgsmål angående projektet eller processen, henviser vi venligst til, at i drøfter disse med jeres rådgiver inden i henvender jer til LHC.
2

Opsyn

I får tildelt en byggeleder som fører tilsyn med jeres byggeri og er jeres kontakt til LHC. I kan aftale op til 4 byggemøder, uden beregning, med denne under byggeriet. Steffen Moos står til rådighed for at mødes med jer to gange under byggeriet og deltager i afleveringsforretningen.
3

Byggepladsen

Al adgang til byggepladsen under byggeriet skal aftales på forhånd med jeres byggeleder. Aftaler indgås via SMS eller mail.
4

Ændringer koster

Ændringer til projektet under processen koster tid og penge, både for LHC og håndværkerne og kan udsætte afleveringen.­ Forventninger til materialer og udførsel kan føre til ønsket om ændringer. Vi gør alt, hvad vi kan for, at forventningsafstemme både om materialer og udførsel­smetoder, så behovet for ændringer ikke bliver aktuelt.
5

Følelser

Det er vores erfaring, at det kan være en meget følelsesladet process at få bygget sit hus. Med det i mente, er det essentielt at holde dialogen konstruktiv. Det gør processen smidig for både jer, os og håndværkerne.­ Vi holder hvad vi lover og vi ved, hvad vi laver, så i kan få en god oplevelse og en hurtig aflevering.
6

Kontakt

Kontakt pr mail­. Spørgsmål sendes til kontor@living­house.dk­. Vores svartid på mail er som udgangspunkt inden for 48 timer­. Spørgsmål der skal undersøges nærmere, vil Pernille Staalgaard svare inden for 4 dage, hvis muligt.­ Har I ja/nej spørgsmål, kan I sende dem på SMS og få hurtigere svar.
7

Dialog med UE'er

Undgå at henvende jer direkte til håndværkerne på byggepladsen. Det kan desværre skabe frustrationer eller misforståelser­. Den enkelte håndværker kender ikke hele byggeprocessen, men kun sin egen opgave.­ Forsinkelser koster tid og penge­. Det er vigtigt, at i har tillid til, at alt udføres i henhold til det aftalte. Det medfører en mere positiv proces og hurtigere aflevering.
8

Betaling

Det er naturligvis essentielt, at betalinger falder til tiden i henhold til vores aftalte betalingsbetingelser. LHC er berettiget til at udskyde afleveringsforretningen, såfremt Bygherre er i restance med betaling.